Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig maken onze gediplomeerde schadeherstellers uw caravan of camper weer als nieuw. 
Wij herstellen schades aan alle merken caravans en campers.

Wij zijn aangesloten bij Achmea (o.a. Centraal Beheer, Interpolis, FBTO, Avero), DealerRepair, Re-Camp Top Select Camper- en Caravanherstel (CamperVerzekerd, NH1816, AnsvarIdéa, Turien&Co, AON, Europees Assurantie Kantoor) en zijn Bovag Erkend Schadebedrijf.

                   

Wat te doen in geval van schade?


Een iets te grote hagelbui? Stoepje geraakt? Aanrijding op de Route du Soleil?  Tja, een ongeluk zit in een klein hoekje.

Vaak is het regelwerk het vervelendste van dit soort ongelukjes. Wij kunnen een hoop werk en zorgen uit handen nemen.

Vul bij schade aan je voertuig in elk geval altijd een Europees schadeformulier in. In veel gevallen is het ook verstandig de politie te bellen, zeker in het geval van onenigheid over de schuldvraag. Zorg dat het schadeformulier goed en duidelijk ingevuld wordt en door beide partijen ondertekend. Als er een politierapport wordt opgemaakt, dan ook deze aanvragen.

Maak kopietjes van alle formulieren voor je eigen administratie en voor ons, en stuur de originele papieren direct naar je verzekeringsagent. Zodra dit in gang is gezet kunnen wij voor je aan het werk. Wij ontvangen de expert, stellen het schaderapport op en voeren, na goedkeuring, het schadeherstel uit.

Zodra het herstel voltooid is ronden wij het dossier voor je af door de schadenota (indien nodig voorzien van een Akte van Cessie) rechtstreeks bij je verzekering in te dienen. Je ontvangt in dat geval dan uitsluitend een factuur voor het eigen risico.

Wij werken samen met de meeste verzekeringsmaatschappijen en verzekeringscollectieven, vaak vervalt het eigen risico wanneer je bij ons laat herstellen. Raadpleeg hiervoor je polisvoorwaarden.