Weinsberg campers

 

 

Van 1 tot en met 16 september is het Open Dealer Festival bij Weinsberg, Knaus en Tabbert.
Veel voordeel, zoals een Dometic Freshjet 2200 dakairco voor slechts 750 euro bij Tabbert bij aankoop van een nieuwe caravan tijdens het festival.

Voordeel bij Weinsberg
Zo krijg je bij Weinsberg het Lets Go- pakket op je caravan. In het pakket een 12 volt ventilatiesysteem, een 45 liter verswatertank, combirollo’s, een verrijdbare afvalwatertank, een midi Heki. Verder een hordeur, Truma therme, het douche-pakket, het licht-pakket en een openslaand toiletraam. We zijn er nog niet, gewichtsverhoging, tafel met vier stoelen, verzwaarde uitdraaisteunen en een voortent zitten er ook nog bij. Hiervoor betaal je geen € 5326,- maar slechts € 1990-.

Koop een Weinsberg CaraOne Edition Hot tijdens het festival en je krijgt een Dometic Freshjet 2200 van €2135,- voor € 990,-.  Koop je een Weinsberg camper dan krijg je korting op de Fiat pakketten die kan oplopen tot € 1200,-. Afhankelijk van het gekozen model. Dit alleen bij aankoop van nieuw model 2018. Reden genoeg om tijdens het Open Dealer Festival een dealer van Weinsberg op te zoeken.