Op naar een mooi kampeerseizoen

Nu de vooruitzichten weer wat rooskleuriger zijn en de lockdown ten einde komt, gaat bij ons het kamperen weer kriebelen! Kamperen is nog steeds een fijne, coronaproof manier van vakantie vieren. En met deze zonnige (voorjaars)dagen, krijgen wij alweer zin om erop uit te gaan. 

Onderhoud

Ook al gaat u met de camper of caravan wellicht niet de landsgrenzen over, het blijft ontzettend belangrijk om uw kampeermiddel te onderhouden. Veel kampeermiddelen komen namelijk pas na de winter weer op de weg en hebben een lange tijd stil gestaan. Hierdoor hebben de banden en de remmen toch te lijden gehad. Maak daarom gebruik van onze voordelige Bovag winteractie. Een goede onderhoudsbeurt van € 235 voor slechts € 199*.

Schoonmaken

Vorig jaar vertelden we u al waar u aan kunt denken tijdens de grote schoonmaak. Maar ook voor u weer de weg op gaat, is een schoonmaak niet overbodig. Wat u heeft afgetapt, kunt u weer bijvullen. Ook een doekje her en der overheen halen zorgt voor een frisse start van het nieuwe kampeerseizoen. Maak voor de schoonmaak van uw kampeermiddel gebruik van de juiste middelen, bijvoorbeeld van 123 Products. Wij helpen u graag met advies over de geschikte spullen in onze winkel.

Luifels

Cassetteluifels zijn erg gemakkelijk in het gebruik en beschermen u tegen zon en regen. Onmisbaar tijdens het komende kampeerseizoen! Voor een Thule Omnistor 6300 bent u bij Van der Vliet Recreatie aan het juiste adres. De Thule Omnistor 6300 is een universele dakluifel met eigentijds design. De dakluifel heeft een uitval tot 2,5 meter om uw persoonlijke ruimte uit te breiden. Deze is in verschillende lengtes, cassette- en doekkleuren leverbaar.

Nieuwe modellen

Bij een nieuw kampeerseizoen horen ook de nieuwste modellen caravans. Wij beschikken over Weinsberg, LMC én eigen voorraad caravans. Bekijk ze op afspraak in onze showroom of op onze webpagina.

Let op! Veel merken caravans zijn voor dit jaar al uitverkocht, ook van Weinsberg. Wij hebben voldoende voorraad ingekocht om u goed te voorzien en kunnen op dit moment nog leveren. Maar als u een nieuwe caravan wilt bestellen, is het raadzaam hier niet te lang mee te wachten. Wanneer de voorraad op is, kunnen we van de uitverkochte modellen namelijk niets meer bij bestellen.

Meer informatie

Is jouw kampeermiddel al klaar voor het nieuwe kampeerseizoen? Wij in ieder geval wel! Heeft u vragen over het onderhoud van uw kampeermiddel, schoonmaakartikelen of andere kampeergemakken? Neem contact met ons op via 071-3312212. Wij helpen u graag!

 

VAN DER VLIET RECREATIE

Lisserweg 40
2156 LC Weteringbrug

T 071-3312212
E info@vdvliet-recreatie.nl
W www.vdvliet-recreatie.nl

ALGEMENE OPENINGSTIJDEN

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur 
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur 
Zon- en feestdagen: gesloten

OPENINGSTIJDEN WERKPLAATS

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

* uitsluitend halen/brengen, geen technisch personeel aanwezig

NIEUWSBRIEF

ALGEMEEN

Leveringsvoorwaarden
Privacy Policy