Hoe het ooit begon

Het caravanbedrijf zoals we dat nu kennen heeft een lange voorgeschiedenis. De grondlegger van het bedrijf, Ad van der Vliet, is als jonge jongen bij zijn vader Arie begonnen in hun fouragebedrijf. Ze voorzagen de boeren in de regio van bietenblad en stro. Naar verloop van tijd heeft Ad het bedrijf overgenomen van zijn vader en werden de werkzaamheden gaandeweg gewijzigd in transport en grondverzet.  

 

 

Eind jaren zeventig braken er lastige tijden aan in de grond-, weg- en waterbouw en zocht Ad naar aanvullende werkzaamheden. Aangezien hij een groot terrein had met veel beschikbare ruimte besloot hij daar caravans op te gaan stallen.

Toen op een gegeven moment de vraag kwam van zijn stallers of ze in de werkplaats (waar op dat moment dus nog uitsluitend grondverzetmachines hersteld werden) niet een kleine reparatie aan de caravan uit konden voeren is het balletje snel gaan rollen. Van het een kwam het ander. In 1980 besloot Ad om samen met zijn dochter Tonny en schoonzoon Dick Wijsman een volwaardig caravanbedrijf te beginnen. Stallen, reparaties, verkoop van gebruikte caravans, een klein winkeltje. In 1984 kregen zij het verzoek van Kip Caravans te Hoogeveen om het dealerschap van Kip op zich te nemen. Met dit dealerschap erbij groeide het bedrijf helemaal snel uit. De stalling werd groter, de werkplaats drukker en de winkel werd uitgebreid. De grondverzetactiviteiten werden afgebouwd.

In 1997 is (klein)dochter Audrey in dienst getreden om de winkel te runnen. Al gauw nam Audrey het aandeel van opa Ad over en werd het bedrijf dus geleid door Dick, Tonny en Audrey. In 2007 heeft Audrey het gehele bedrijf overgenomen van Tonny en Dick.

Op dit moment is het bedrijf dus in handen van de 3e generatie! Met dealerschappen van LMC en Weinsberg (caravans en campers), een moderne werkplaats met geschoolde vakmensen en alle benodigde certficeringen, een grote stalling, een supermooie kampeersupermarkt en bovenal met 23 enthousiaste en gedreven medewerkers staat Audrey klaar voor u en de toekomst!