5 tips: ook tijdens een hittegolf maximaal comfort

De afgelopen weken stonden in het teken van hoge temperaturen. Toch fijn om tijdens zo’n hittegolf soms ook wat verkoeling op te kunnen zoeken. En hoe kunt u uw caravan beschermen tegen de warmte? We geven u graag wat tips om comfortabel door de volgende hittegolf heen te komen.

Tip 1: water verversen

Dit klinkt misschien heel logisch, maar gebeurt lang niet zo vaak als zou moeten. In normale temperaturen dient de schoonwatertank elke drie tot vier dagen ververst te worden. Tijdens een hittegolf raden wij het gebruik van uw schoonwatertank af. Dit om geen kans te lopen op het binnenkrijgen van bacteriën of ziektekiemen. Wilt u toch graag gebruikmaken van uw schoonwatertank? Zorg er dan voor dat u zeker iedere dag uw water ververst.

Tip 2: creëer extra schaduw

Wanneer u aan het kamperen bent, zit u wellicht het liefst buiten. De brandende zon kan dan wel te warm zijn en niet iedere kampeerplek is voorzien van een mooie schaduwrijke boom. Door middel van een luifel creëert u extra schaduw waardoor u gezellig en niet oververhit buiten kunt zitten. Raadpleeg onze kampeerwinkel voor advies en een passende luifel.

Tip 3: airco

Het is fijn om ook binnen in uw caravan of camper wat verkoeling op te kunnen zoeken. Door een airco in te laten bouwen, bent u voorbereid op de hitte van volgend jaar. U kunt kiezen uit bank- en dakairco’s. Kom eens langs in onze kampeerwinkel om te kijken wat bij uw kampeermiddel past. Wij verzorgen de basismontage van uw airco al vanaf € 2.095.

Tip 4: help de koelkast

Dat de koelkast het tijdens warme periodes zwaar kan hebben, is geen geheim. Door de thermostaat lager te zetten, is het voor de koelkast makkelijker om uw voorraad gekoeld te houden. Ook helpt het verwijderen van het rooster van de koelkast voor meer ventilatie.

Tip 5: verduistering open zetten

Wanneer de zon hoog aan de hemel staat, zijn velen van ons geneigd om alle luiken en verduisteringen te sluiten. Echter, wij adviseren u om met de hitte de verduistering van de dakluiken niet dicht te doen om vervorming van het dakluikglas te voorkomen.

Verkoeld kamperen

We hopen dat u baat heeft bij deze 5 tips, zodat u verkoeld en met maximaal comfort weer uw kampeermiddel instapt. Wilt u persoonlijk advies om uw kampeeravontuur zo comfortabel mogelijk te maken? Neem contact op met onze kampeerwinkel via 071-3312212. Wij helpen u graag!

 

VAN DER VLIET RECREATIE

Lisserweg 40
2156 LC Weteringbrug

T 071-3312212
E info@vdvliet-recreatie.nl
W www.vdvliet-recreatie.nl

ALGEMENE OPENINGSTIJDEN

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

OPENINGSTIJDEN WERKPLAATS

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

* uitsluitend halen/brengen, geen technisch personeel aanwezig

NIEUWSBRIEF

ALGEMEEN

Algemene voorwaarden
Disclaimer

KVK: 86020862