Alle benodigdheden voor uw sportieve kampeervakantie

Houdt u van een lange wandeltocht door de bergen? Of geniet u tijdens uw vakantie van mooie fietsroutes of andere sportieve activiteiten? Dan mogen sommige kampeerartikelen echt niet ontbreken in uw bagage. Wij zetten al uw benodigdheden voor een sportieve kampeervakantie op een rijtje.

Fietsvakantie

Gaat u tijdens uw kampeervakantie het liefst iedere dag met de fiets op pad? Dan heeft u meer artikelen nodig dan alleen uw fiets! Het eerste waar u aan moet denken, is natuurlijk een fietsendrager. Want hoe neemt u anders uw eigen fiets, die het lekkerst zit van allemaal, mee op vakantie? In onze kampeerwinkel hebben wij tal van verschillende fietsendragers. Om meerdere fietsen te vervoeren, met verschillenen op- en afbouw systemen. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van een fietsendrager die het best bij uw wensen en uw vervoersmiddel past.

Fietsendragers

Tip: fietsreparatieset

Ook geen overbodige luxe: een set waarmee u (bijna) ieder probleem kunt verhelpen en repareren. Denk aan een lekke band, een loszittend zadel of een ketting die eraf ligt. De fietsenmaker zit niet op iedere fietsroute, dus het is fijn als u een en ander zelf kunt repareren. Haal uw fietsreparatieset op bij uw lokale fietsenmaker.

Strand- en watersport

Ook langs de kust, aan een meer of in het water kunt u tal van sportieve activiteiten ondernemen. Heeft u een wetsuit nodig of heeft u genoeg aan een sportief badpak? Hoe watervast is uw zonnebrandcrème? En kunnen er materialen stuk gaan waardoor het handig is om er een of twee extra mee te nemen? Toch fijn om hier voordat u weggaat goed over na te denken. Zo grijpt u tijdens uw vakantie niet mis en kunt u uw eigen spullen gebruiken waar u aan gewend bent.

Benodigdheden onderweg

Of u nu op de fiets zit, een wandelroute aflegt of een bezoek brengt aan het strand. Ook onderweg kunt u verschillende kampeerartikelen goed gebruiken. We sommen wat producten op die uw (sportieve) tijd onderweg prettiger maken:

  • Een goede rugzak
  • Sporthanddoek
  • Zonnebrandcrème
  • Een bidon
  • Zonnebril met koord

Met een goede rugzak, krijgt u namelijk minder snel last van uw rug. Ook kunt u gemakkelijk uw andere benodigdheden meenemen onderweg. Denk aan een goedgevulde bidon, een sporthanddoek om op te drogen en uw zonnebrandcrème om niet te verbranden.

Terug op de kampeerplaats

Bent u uit-gesport? Op de kampeerplaats is het tijd om uit te rusten. De bezweette sportkleding kan in de hand-wasmachine en u kunt even bijkomen in uw relaxstoel of hangmat. Natuurlijk met een verkoelend drankje of ijsje.

Alle sportieve benodigdheden

Heeft u overal aan gedacht voor uw sportieve kampeervakantie? Of moet u nog iets (last-minute) toevoegen aan uw kampeerspullen? De medewerkers in onze kampeerwinkel helpen u graag bij het uitzoeken van uw benodigdheden. Neem contact met ons op via 071-3312212 of stuur een e-mail voor meer informatie over ons assortiment.

 

VAN DER VLIET RECREATIE

Lisserweg 40
2156 LC Weteringbrug

T 071-3312212
E info@vdvliet-recreatie.nl
W www.vdvliet-recreatie.nl

ALGEMENE OPENINGSTIJDEN

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

OPENINGSTIJDEN WERKPLAATS

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

* uitsluitend halen/brengen, geen technisch personeel aanwezig

NIEUWSBRIEF

ALGEMEEN

Algemene voorwaarden
Disclaimer

KVK: 86020862