Anti-diefstal: zo beveiligt u uw kampeermiddel

Ieder jaar zijn veel kampeerders weer slachtoffer van diefstal. Waardevolle spullen worden meegenomen en soms is zelfs het kampeermiddel zelf niet veilig. Tijd om actie te ondernemen. Hoe goed is uw kampeermiddel beveiligd? Voorkom diefstal met disselsloten en wielklemmen. 

Disselslot tegen diefstal

Een disselslot bevestigt u, zoals de naam al zegt, op de dissel van een aanhangwagen, trailer of caravan. Hiermee sluit u de volledige dissel af: de hendel en het kogelgat. Wanneer uw caravan aan de auto vastzit, kan deze niet van de trekhaak worden gehaald. Als u het disselslot alleen op de caravan zelf bevestigt, kan deze nog wel verplaatst worden. Maak dan ook gebruik van een wielklem. Als de caravan los staat met het disselslot erop, gebruik dan een safetyball zodat de caravan niet aangehaakt kan worden. Een extra wielklem is dan niet noodzakelijk. Gebruik nooit een disselslot tijdens het rijden.

Kenmerken disselslot

  • Afsluiten van de hendel en het kogelgat
  • Vergrendeling koppelingshandgreep
  • Afsluiten koppelingssysteem

Wielklembeveiliging

Een praktisch beveiligingsmiddel: de wielklem. U kunt deze gebruiken op auto’s, caravans, vouwwagens, aanhangers en motoren. Met een wielklem om een van je wielen is het voor dieven een stuk minder aantrekkelijk om je voertuig te stelen. Wielklemmen maken het wegrijden namelijk (bijna) helemaal onmogelijk. Zo gaat geen enkele dief er met uw kampeermiddel vandoor!

Wij voeren disselsloten en wielklemmen van de merken AL-KO, DoubleLock en Nemesis. Bezoek onze kampeerwinkel voor meer informatie.

Kamperen zonder zorgen

Met een goed beveiligd kampeermiddel hoeft u zich geen zorgen te maken over diefstal. Toch fijn om geen zorgen te hebben tijdens uw vakantie! Neem contact op met onze kampeerwinkel voor persoonlijk advies of meer informatie over anti-diefstalmaatregelen via 071-3312212. Wij helpen u graag!

 

VAN DER VLIET RECREATIE

Lisserweg 40
2156 LC Weteringbrug

T 071-3312212
E info@vdvliet-recreatie.nl
W www.vdvliet-recreatie.nl

ALGEMENE OPENINGSTIJDEN

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

OPENINGSTIJDEN WERKPLAATS

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

* uitsluitend halen/brengen, geen technisch personeel aanwezig

NIEUWSBRIEF

ALGEMEEN

Algemene voorwaarden
Disclaimer

KVK: 86020862