Bent u al klaar voor de zomer?

Met de zon hoog aan de hemel gaat het bij velen kriebelen, het kampeergevoel hangt als het ware in de lucht. Dit jaar liep alles door COVID-19 alleen even anders. De grenzen gingen dicht, de deuren op slot en de caravans bleven in de stalling. Nu we samen het virus redelijk onder controle hebben, mogen we ook weer op vakantie. Maar waar geldt welk reisadvies en waar moet u allemaal aan denken?

Zomeractie vakantiecheck

Uw vouwwagen of caravan heeft waarschijnlijk een tijd stilgestaan sinds u er voor het laatst mee op vakantie bent geweest. Hierdoor hebben de banden en de remmen toch te leiden gehad. Het is daarom ontzettend belangrijk om uw kampeermiddel te laten controleren voor vertrek. Ook wanneer u een kortere reis maakt! Lees meer over onze zomeractie vakantiecheck.

Kamperen in binnen- en buitenland

Zoekt u normaal de zon op in Zuid Frankrijk, maar durft u dat nu niet zo goed aan? Of gaat u juist vaak op vliegvakantie, maar blijft u nu liever dichter bij huis? Kamperen biedt vele mogelijkheden, van basic tot luxe vakantieparken. Camp-to-Go heeft de leukste familiecampings van Nederland voor u op een rijtje gezet.

Ook Frankrijk, België en Luxemburg beschikken over tal van mooie campings waar u terecht kunt voor een ontspannen of juist avontuurlijke kampeervakantie! Heeft u nog een leuke kampeertip of gaat u zelf binnenkort op vakantie? Wij zijn erg benieuwd! Mail ons uw ervaringen en foto’s.

Reisadvies

Houd voor u de weg op gaat wel het reisadvies in de gaten. Dit kan op de site van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en via ANWB Reiswijzer Europa. Bekijk deze pagina van de ANWB voor extra informatie omtrent kamperen en het coronavirus per bestemming.

Uw eigen kampeermiddel

Gaat u dit jaar voor het eerst kamperen of bent u toe aan een eigen kampeermiddel? Voor zowel het kopen als huren van een caravan of camper bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod in de showroom of kom binnenkort eens langs.

VAN DER VLIET RECREATIE

Lisserweg 40
2156 LC Weteringbrug

T 071-3312212
E info@vdvliet-recreatie.nl
W www.vdvliet-recreatie.nl

ALGEMENE OPENINGSTIJDEN

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

OPENINGSTIJDEN WERKPLAATS

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

* uitsluitend halen/brengen, geen technisch personeel aanwezig

NIEUWSBRIEF

ALGEMEEN

Algemene voorwaarden
Disclaimer

KVK: 86020862