Is uw caravan al klaar voor de winter?

Gaat uw kampeermiddel weer de stalling in? Maak uw caravan of camper dan eerst winterklaar. Zo loopt uw kampeermiddel geen onnodige schade op en kunt u na de winter weer zorgeloos op pad!

Verwijderen en vervangen

Voor uw kampeermiddel de stalling in gaat, moet u een en ander uit uw caravan verwijderen. Zo haalt u uw gasfles eruit en haalt u het waterreservoir leeg. Zorg ervoor dat u al het water aftapt voor uw caravan de winterstalling in gaat. Hiermee voorkomt u vriesschade aan de leidingen.

U verwijdert de accu uit de caravan, zodat u deze onder een druppellader vorstvrij weg kunt zetten. Een druppellader stopt automatisch met laden als de accu vol is en gaat weer door als het laadniveau van de accu onder een bepaalde grens zakt. Heeft u een lithium accu? Deze hoeft u niet aan een druppellader te zetten, maar kunt u gewoon tot het voorjaar vorstvrij wegzetten.

Ventileren

Vergeet daarnaast niet om uw apparaten af te sluiten en uw koelkast op ventilatiestand te zetten. Misschien wilt u uw kussens en/of beddengoed ook wel ventileren. Door dit rommelig neer te leggen in plaats van strak in de bank, krijgen de kussen wat extra lucht.

Verpakken

Nu alles in de caravan op orde is, wilt u natuurlijk ook de buitenkant van uw kampeermiddel beschermen. Dit doet u door uw caravan te verpakken in een beschermhoes, als de caravan onoverdekt gestald wordt. In onze kampeerwinkel verkopen wij de beschermhoezen van Eurotrail. We hebben de hoezen in diverse maten op voorraad. Kom gerust langs voor meer informatie!

Klaar voor de stalling?

Heeft u overal aan gedacht? Dan kan uw kampeermiddel de winterstalling in! Uiteraard helpen onze medewerkers van de werkplaats u graag bij het winterklaar maken van uw caravan. Kom langs in onze kampeerwinkel!

Naast het winterklaar maken van uw kampeermiddel, is het ook heel belangrijk om eventuele gebreken te verhelpen. Zo kunt u na de winter weer veilig en snel op pad met uw kampeermiddel! In onze werkplaats controleren we de status van uw caravan of camper en verrichten we onderhoud indien nodig. Neem contact met ons op voor een onderhoudsbeurt.

VAN DER VLIET RECREATIE

Lisserweg 40
2156 LC Weteringbrug

T 071-3312212
E info@vdvliet-recreatie.nl
W www.vdvliet-recreatie.nl

ALGEMENE OPENINGSTIJDEN

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

OPENINGSTIJDEN WERKPLAATS

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

* uitsluitend halen/brengen, geen technisch personeel aanwezig

NIEUWSBRIEF

ALGEMEEN

Algemene voorwaarden
Disclaimer

KVK: 86020862