Kamperen in Noord- en Zuid-Holland

U vindt tal van campings in Noord- en Zuid-Holland. Ook bij ons in de omgeving! Wilt u deze of een volgende zomer kamperen in de buurt? Wij lichten een paar gezellige campings uit de regio uit.

Kampeerboerderij Straat-Hof, Zuid-Holland

De eerste camping van dit lijstje bevindt zich in Leimuiden. De Straat-Hof staat bekend als kampeerboerderij met veel dieren en bedrijvigheid. De boerderij is met verschillende activiteiten geschikt voor het hele gezin. De kinderen hoeven zich in de koeienstal en aan het slingertouw niet te vervelen en de (groot)ouders kunnen heerlijk tot rust komen in deze natuurrijke omgeving.

Geschikt voor camper, caravan en tent. U kunt er ook voor kiezen om te verblijven in de Bed&Breakfast of om te logeren in Herberg de Oude stal of pipowagens.

De Veense Bukker, Zuid-Holland

In Roelofarendsveen, aan de rand van het tuinbouwgebied in een waterrijke polder, vindt u De Veense Bukker. Hier kunt heerlijk met uw eigen camper overnachten. Met boot-, sup-, fiets- en kanoverhuur weet u zeker dat u op eigen houtje de omgeving kunt verkennen. Daarnaast heeft ‘de Bukker’ een dierenweide, pluktuin, moestuin én groencentrum. Genoeg te beleven!

Let op, De Veense Bukker beschikt alleen over camperplaatsen.

Camperplaats Het Groene Hart, Noord-Holland

Camperplaats Het Groene Hart bevindt zich, zoals de naam al doet vermoeden, midden in het Groene Hart. U vindt deze camperplaats en boerderij in één in Abbenes. Vanaf hier kunt u tal van uitstapjes met de fiets af. En de zelfgemaakte, verse soepen zijn een echte aanrader!

Let op, ‘Het Groene Hart’ beschikt alleen over camperplaatsen.

Camping De Freek, Zuid-Holland

In het pittoreske Hoogmade vindt u Camping De Freek. ‘Een camping achter op het land bij de boer, waar je gemoedelijk geniet van het water en de polder midden in het Groene Hart.’ Van wandel- en fietstochten tot varen, vissen, zwemmen en kleinvee. Genoeg te beleven op en rondom de camping!

U kunt zowel met camper, caravan of tent als boot terecht bij Camping De Freek. Daarnaast beschikt de camping over een trekkershut voor vier personen.

Boerderijcamping Kaag, Zuid-Holland

Zoekt u een rustige, eenvoudige en kleinschalige kampeergelegenheid? Dan is Boerderijcamping Kaag op Kaag-eiland uw verblijfplaats. Of u nu komt met de camper, caravan of tent. Het is ook mogelijk om een ruime safaritent te huren.

Kamperen in de regio

Bent u enthousiast geworden over een van bovenstaande campings? Of staat uw lievelingscamping van Noord- of Zuid-Holland er niet tussen? Wij zijn benieuwd waar u deze zomer naartoe gaat, laat het ons weten via de mail!

Neem contact met ons op voor meer informatie over kamperen en al uw kampeerbenodigdheden. 

 

VAN DER VLIET RECREATIE

Lisserweg 40
2156 LC Weteringbrug

T 071-3312212
E info@vdvliet-recreatie.nl
W www.vdvliet-recreatie.nl

ALGEMENE OPENINGSTIJDEN

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

OPENINGSTIJDEN WERKPLAATS

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

* uitsluitend halen/brengen, geen technisch personeel aanwezig

NIEUWSBRIEF

ALGEMEEN

Algemene voorwaarden
Disclaimer

KVK: 86020862