LMC Caravans

Van der Vliet Recreatie biedt een groot assortiment LMC caravans. Zoekt u een LMC dealer in regio Noord- en Zuid-Holland, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze voorraad LMC caravans is altijd te bewonderen in onze showroom.

Voel u thuis in uw LMC-caravan

Koopt u een LMC caravan? Dan koopt u een caravan met een blik op de toekomst. LMC ontwerpt haar caravans met het oog op duurzaamheid en waardebehoud. U investeert in kwaliteit. Daarnaast hecht LMC veel waarde aan de vormgeving van het interieur van uw caravan. Zo voelt u zich écht thuis in uw eigen LMC.

Caravan schadeherstel en onderhoud

Van der Vliet Recreatie beschikt niet alleen over een grote kampeerwinkel en een uitgebreide showroom. Ook voor uw caravan onderhoud en reparaties zit u bij ons goed. Onze eigen werkplaats verzorgt uw jaarlijkse caravan onderhoudsbeurt, BOVAG keuring, caravan koelkast reparatie en ander schadeherstel.

Kenmerken van uw LMC-caravan

Uw kampeermiddel houdt niets te wensen over. U kunt verschillende componenten toevoegen aan of weglaten uit uw LMC caravan. Zo past uw kampeermiddel perfect bij uw kampeerwensen. Van de indeling van uw caravan tot de elektra en vorstbeveiliging van uw caravan.

Voorbeelden van bijkomende uitrusting in fabriekskwaliteit LMC caravans:

  • Fietsendrager
  • Airconditioning
  • Mover
  • Gas- of dichtheidscontrole
  • Reserveonderdelen

Kosten caravan kopen

Hoeveel kost een caravan? Het antwoord op deze vraag is volledig afhankelijk van uw wensen. Wilt u een caravan met alles erop en eraan, wilt u verre reizen maken of heeft u niet veel nodig en gaat u vooral in Nederland kamperen? Het aanbod caravans varieert en de kosten ook, deze lopen uiteen van € 6.000,- tot € 30.000,-. Neem voor ons actuele aanbod (nieuw en tweedehands) contact met ons op of kom langs in onze showroom.

LMC-dealer voor Noord- en Zuid-Holland

Koop uw LMC caravan bij Van der Vliet Recreatie. Wij helpen u graag in onze showroom voor een uitgebreid advies en een kijkje in de caravans. Ook voor een bezoek aan onze kampeerwinkel, werkplaats of gasvulstation bent u van harte welkom. In onze digitale showroom vindt u alle LMC-caravans van dit seizoen.

Over LMC

LMC staat voor kwaliteit, vertrouwen en thuis. Al meer dan 65 jaar is LMC uw levenslange partner voor een hoogwaardig en gezellig thuis voor uw reizen. Voor één passagier, koppels, gezinnen, beginnende en ervaren kampeerders. De caravans van LMC behouden hun waarde en u kunt er altijd van op aan.

Bekijk een volledig overzicht van LMC-caravans.

VAN DER VLIET RECREATIE

Lisserweg 40
2156 LC Weteringbrug

T 071-3312212
E info@vdvliet-recreatie.nl
W www.vdvliet-recreatie.nl

ALGEMENE OPENINGSTIJDEN

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

OPENINGSTIJDEN WERKPLAATS

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

* uitsluitend halen/brengen, geen technisch personeel aanwezig

NIEUWSBRIEF

ALGEMEEN

Algemene voorwaarden
Disclaimer

KVK: 86020862