Tijd voor de grote schoonmaak!

Het hoogseizoen is weer voorbij. Tijd voor de grote schoonmaak! Door direct alle mankementen op te lossen, kunt u weer fris vertrekken zodra het zover is. We geven u 4 tips!

Tip 1: accu verwijderen

Haal voor u uw kampeermiddel in de stalling zet, uw accu eruit. Dit is beter voor de duurzaamheid voor de accu en zo kan uw loodaccu ook niet bevriezen. Leg uw accu thuis aan de oplader. Heeft u een lithium accu? Dan hoeft deze er niet uit wanneer u deze volgeladen in de winterstalling zet.

Tip 2: boiler aftappen

Het is ontzettend belangrijk om het water uit de boiler, toilet, leidingen en watertank af te tappen. Dit kan namelijk leiden tot flinke schade wanneer het water bevriest. Daarnaast kunnen de leidingen ook vervuild raken met bacteriën, aanslag en slijmvorming.

Tip 3: uw kampeermiddel schoonmaken

Er zijn verschillende producten waarmee u uw kampeermiddel kunt schoonmaken.

Clean 123 is een sterk reinigende shampoo en kunt u gebruiken bij het reinigen van exterieur van caravan of camper. Met Clean 123 verwijdert u snel het eerste vuil zoals remmenstof, zwarte strepen en vliegen.
Alpha is een krachtige gebruiksklare tentdoekreiniger voor vrijwel alle soorten doek. Het verwijdert zwarte strepen en de meeste soorten hars.
Press Schoonwater is een sterk reinigende oplossing voor tank- en schoonwaterleidingen zonder toevoeging van geur- of kleurstoffen. Press SW kan zonder problemen door de boiler.

Kom naar onze kampeerwinkel voor advies over uw schoonmaakmiddelen.

Tip 4: bandenspanning

Zorg ervoor dat uw kampeermiddel met de juiste bandenspanning de stalling ingaat. Verhoog de bandenspanning met 0,5 bar. Zo voorkomt u dat er vlakke kanten op het loopvlak van uw banden ontstaan. Vergeet de bandendruk niet weer op het voorgeschreven niveau te zetten wanneer u de camper of caravan weer gaat gebruiken.

Naar de stalling

Wilt u nog een onderhoudsbeurt uitvoeren voor u uw kampeermiddel naar de stalling brengt? Maak dan gebruik van onze winteractie! Heeft u verder overal aan gedacht? Dan kunt u uw kampeermiddel veilig opbergen in de caravanstalling.

 

VAN DER VLIET RECREATIE

Lisserweg 40
2156 LC Weteringbrug

T 071-3312212
E info@vdvliet-recreatie.nl
W www.vdvliet-recreatie.nl

ALGEMENE OPENINGSTIJDEN

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

OPENINGSTIJDEN WERKPLAATS

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

* uitsluitend halen/brengen, geen technisch personeel aanwezig

NIEUWSBRIEF

ALGEMEEN

Algemene voorwaarden
Disclaimer

KVK: 86020862