Uw kampeerkeuken op en top in orde

Van een verkoelend drankje tot een warme maaltijd of goede kop koffie. Met fijne apparatuur neemt u het gemak en comfort van thuis zo mee naar uw kampeervakantie. Want wie zegt dat u tijdens uw kampeervakantie moet inleveren op comfort? Wij zetten een aantal keukenapparatuur voor de camping voor u op een rijtje.

Uw Mestic-kampeerkeuken

Mestic beschikt over de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke keukenoplossingen voor uw kampeervakantie. Het assortiment is gericht op de echte outdoor avonturiers en kampeerliefhebbers. Gemakkelijk in gebruik en een fijne prijs-kwaliteitverhouding. Wat wilt u nog meer?

Een goede kop koffie

Laten we beginnen bij het begin. De dag start namelijk vaak ook met een lekkere kop koffie. De Mestic espresso machine ME-80 is geschikt voor alle soorten koffiecups. Wilt u een sterke espresso of een romige koffie? Met dit apparaat staat er binnen de kortste keren een heerlijk ‘bakkie’ voor u klaar.

Deze compacte machine heeft ook nog eens een laag vermogen, namelijk van 1000 watt. Hierdoor zet u ook met een beperkt aantal ampère tot uw beschikking een goede kop koffie.

Waterkoker op de camping

Bent u meer een theeleut? Ook dan heeft Mestic het apparaat voor uw kampeervakantie. Deze Mestic waterkoker MWC-110 zet zo een kan thee voor het hele gezin. De waterkoker is draadloos en heeft indicatieverlichting waaraan u kunt zien of hij aan of uit staat. Natuurlijk ook geschikt voor het voorkoken van het water dat u wilt gebruiken tijdens het maken van uw avondmaaltijd.

Compacte kookplaat

De Cooker MKT-120 is een compact kooktoestel van Mestic. Deze extra pit is bijzonder goed geschikt voor grotere pannen. Zo maakt u gemakkelijk een eenpansmaaltijd klaar! Ook is de kookplaat door de antislipvoetjes erg veilig in gebruik.

Kruimeldief

Met het ontbijt, de lunch, het diner of een borrel onder de luifel ontkomt u niet aan kruimels. Deze kruimels en andere etensresten zijn een lust voor ongewenste dieren. Daarnaast, wie houdt er niet van een schone kampeerplaats? Met de Mestic stofzuiger MS-100 houdt u uw kampeerplaats kruimelvrij.

Meer Mestic

Wilt u meer informatie over de (keuken)apparatuur van Mestic? Of bent u benieuwd welke apparaten echt niet in uw kampeerkeuken mogen ontbreken? Onze medewekers van de kampeerwinkel helpen u graag aan extra keukencomfort. Neem contact met ons op via 071-3312212 en kom langs in onze kampeerwinkel!

VAN DER VLIET RECREATIE

Lisserweg 40
2156 LC Weteringbrug

T 071-3312212
E info@vdvliet-recreatie.nl
W www.vdvliet-recreatie.nl

ALGEMENE OPENINGSTIJDEN

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

OPENINGSTIJDEN WERKPLAATS

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

* uitsluitend halen/brengen, geen technisch personeel aanwezig

NIEUWSBRIEF

ALGEMEEN

Algemene voorwaarden
Disclaimer

KVK: 86020862