Uw kampeermiddel ook warm in het najaar

Het weer wisselt iedere dag. Terwijl de ene week een herfststorm uitbreekt, zien de voorspellingen er voor de volgende week weer heerlijk uit. Toch zijn de gure herfst- en wintermaanden echt in aantocht. Gaat u deze periode kamperen? Zorg dan dat u alvast goed voorbereid bent op de koude dagen en nachten. Wij zetten een paar kampeerproducten voor u op een rijtje, zodat u ook deze maanden kunt genieten van de warmte in uw kampeermiddel.

Grondzeil en vloerkleed

Met een grondzeil laat u de kou vanuit de grond niet binnen. Een grondzeil houdt namelijk vocht vanuit de bodem tegen. Hiermee beschermt u uw kampeermiddel tegen extra kou. Gebruik bijvoorbeeld de Isabella Ground Sheet, welke beschikbaar is in verschillende formaten.

Met een infrarood vloerkleed heeft u nooit meer last van koude voeten. Ook deze vloerkleden zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Vraag in onze kampeerwinkel naar de Heatek verwarmde vloerkleden.

Kachels en heaters

Als u ervoor zorgt dat de kou niet binnen komt, is binnen verwarmen de volgende stap. Dit kan met allerlei verschillende soorten kachels of heaters.

Keramische kachel

De Mestic MKK-300 is een elektrische kachel met thermostaat. Met de verstelbare thermostaat zorgt de kachel constant voor een aangename temperatuur en brengt deze ook nog eens wat extra sfeer in uw kampeermiddel. De MKK-300 is verkrijgbaar in onze kampeerwinkel voor € 99.

Gaat u liever voor een iets goedkoper model? De Sunnywarm 70 is een compacte, elektrische kachel voor slechts € 44,95.

Quartz kachel

De quartz kachels vallen in een lagere prijsklasse. De Mestic MQZ-250 is een elektrische kachel, met snelle en eenvoudige verwarming. Verkrijgbaar voor € 39,95. De Sunnywarm 30 quartz kachel is ook elektrisch en verkrijgbaar voor € 24,50.

Gimeg eurostraler met flesbevestiging 4,5KW

Deze verwarming is niet elektrisch, maar schroeft u op de gasfles. Dit is ideaal voor het verwamren van kleine niet afgesloten ruimtes. De Gimeg eurostraler is verkrijgbaar in onze kampeerwinkel voor € 64,95.

Twijfelt u over uw type kachel? Onze medewerkers helpen u graag verder in de kampeerwinkel.

Stoelverwarming

Met deze verwarmde stoelhoes van Crespo zit u altijd warm. Het is een universele hoes voor camping- en tuinstoelen met 2 warmtebronnen in de rug en het zitvlak. U kunt de verwarming op 3 standen zetten: high, medium en low. De stoelhoes werkt op een powerbank welke u eenvoudig oplaadt. Nu in onze kampeerwinkel verkrijgbaar, in de aanbieding voor € 119,95.

Wees voorbereid op de kou

Natuurlijk hebben wij in onze kampeerwinkel nog veel meer artikelen die u van warmte kunnen voorzien. Denk aan een dikke slaapzak, een waterkoker voor een goede kop thee of een kruik voor wat extra warmte in bed.

Bent u al goed voorbereid op de kou? Met deze producten bent u verzekerd van een warme kampeerplek. Kom langs in onze kampeerwinkel of neem contact met ons op voor meer informatie. 

VAN DER VLIET RECREATIE

Lisserweg 40
2156 LC Weteringbrug

T 071-3312212
E info@vdvliet-recreatie.nl
W www.vdvliet-recreatie.nl

ALGEMENE OPENINGSTIJDEN

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

OPENINGSTIJDEN WERKPLAATS

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

* uitsluitend halen/brengen, geen technisch personeel aanwezig

NIEUWSBRIEF

ALGEMEEN

Algemene voorwaarden
Disclaimer

KVK: 86020862