Voorjaarskamperen: 5 dingen die u niet mag vergeten

De lammetjes die buiten huppelen, de bloeiende bollenvelden en met een beetje geluk een stralende zon. Het is voorjaar! En bij ons komen dan ook direct de voorjaarskampeerkriebels weer naar boven. Gaat u er binnenkort weer op uit? Wij geven u 5 voorjaarskampeertips. 

Tip 1: vriesschade controleren

​Controleer voor vertrek of er niets aan uw kampeermiddel stuk gevroren is. Zeker na zo’n vorst als afgelopen winter, wil er nog weleens iets kapot gaan. Denk aan de waterpomp, boiler, kranen en het cassettetoilet.

Tip 2: bescherm uw kampeermiddel

Gaat u naar een voorseizoen plek? Zorg dan dat u een dakhoes of roofcover meeneemt op vakantie. Hiermee kunt u het dak van de caravan of camper beschermen tegen alle weersinvloeden. Zo verkomt u groene aanslag en harsplekken.

Tip 3: verwarming voor een frisse avond

Ook al hopen we dat het voorjaar veel zon en heerlijke avonden met zich meebrengt, kan het soms toch nog koud zijn. Neem daarom altijd een elektrisch kacheltje mee. Zo kunt u zich toch nog heerlijk verwarmen tijdens de frisse voorjaarsdagen en -avonden.

Tip 4: een complete inpaklijst

Heeft u alles voor de komende vakantie al klaarstaan? Door een inpaklijst te maken, grijpt u op locatie niet meer mis. Is uw serviesset nog wel compleet? Of kunt u wel nieuwe kampeerstoelen gebruiken? In onze kampeerwinkel helpen onze adviseurs u graag uw kampeerset weer compleet te maken. Ook hebben we tal van nieuwe producten op voorraad, van huishoudelijke elektrische apparatuur tot serviezen.

Neem contact met ons op voor vragen of meer informatie over het maken van een afspraak.

Tip 5: bescherming tegen vocht

’s Morgens op de slippers naar het toiletgebouw? In het voorjaar kan het gras nog behoorlijk vochtig zijn. Neem daarom laarzen of andere makkelijke schoenen mee die u beschermen tegen het vochtige gras.

Daarnaast is het ook lastiger om een vochtige tent op temperatuur te brengen. Probeer daarom zoveel mogelijk buiten te koken en slaapzakken overdag te luchten. Hierdoor heeft u minder snel een hoge luchtvochtigheid.

Voorjaarskamperen

Het allerbelangrijkste is om van uw kampeervakantie te genieten. We hopen dat deze 5 tips u hierbij helpen. Wilt u persoonlijk advies of een winkelafspraak maken? Neem contact op met onze kampeerwinkel via 071-3312212. Wij helpen u graag!

 

VAN DER VLIET RECREATIE

Lisserweg 40
2156 LC Weteringbrug

T 071-3312212
E info@vdvliet-recreatie.nl
W www.vdvliet-recreatie.nl

ALGEMENE OPENINGSTIJDEN

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

OPENINGSTIJDEN WERKPLAATS

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

* uitsluitend halen/brengen, geen technisch personeel aanwezig

NIEUWSBRIEF

ALGEMEEN

Algemene voorwaarden
Disclaimer

KVK: 86020862