Welke caravan past bij mij?

Een eigen caravan. Dat klinkt heerlijk! En dat is het ook. Als u een goede match vindt. Maar er zijn heel veel verschillende soorten. En hoe weet u welke caravan het best bij u past? Wij helpen u graag bij uw keuze! 

Soorten caravans

Van een vouwwagen tot een superluxe caravan. Natuurlijk kunt u het zo gek maken als u zelf wilt, afhankelijk van uw budget. Zo kunt u kiezen uit:

  • De vouwwagen: deze is ideaal voor mensen met een kleine auto. Neemt ingevouwen nauwelijks ruimte in beslag, maar heeft gemiddeld 6 tot 8 slaapplaatsen wanneer die staat.
  • De tweepersoonscaravan: misschien wel de bekendste caravan die er is. Uw eigen mobiele vakantiehuisje met een vast bed, een toilet, keuken en zithoek(je).
  • Lekker ouderwets: leuk als u houdt van retro. Een caravan á la die van Mamalou of Bassie en Adriaan.
  • De crème-de-la-crème: een superluxe caravan met alles erop en eraan. Hier heeft u een iets ander budget voor nodig, maar dan voelt het wel alsof u in een sterrenhotel verblijft.

En daar houdt het nog niet op. Benieuwd naar meer? Bekijk alvast een paar caravans in onze online showroom.

Wensen en criteria

Maar een caravan kopen gaat om zoveel meer dan alleen budget. U heeft te maken met uw trekauto, het toegestane gewicht in combinatie met uw rijbewijs, de samenstelling van het gezin, en meer! Hoeveel bergruimte heeft de voorkeur en hoe uitgebreid wilt u uw was- en toiletruimte?

Tip: maak een wensenlijst

Stel voor u op zoek gaat naar uw droomcaravan een lijst op met wensen en criteria. Wat zijn de eisen van uw caravan op basis van uw trekauto, het type vakantie waarvoor u de caravan wilt gebruiken en uw eigen voorkeuren. Met dit lijstje bij de hand, kunt u bij het maken van uw keuze gemakkelijk caravans vergelijken en uw keuze maken.

Persoonlijk advies in onze caravanshowroom

Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Of wilt u graag meer informatie over bepaalde caravans, type kampeerreizen en andere zaken? Onze medewerkers staan voor u klaar! Met kennis en expertise geven we u graag een persoonlijk advies en vertellen we u meer over onze modellen in de showroom.

Neem contact met ons op via 071-3312212 of stuur een e-mail en maak een afspraak. Wij helpen u graag!

Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Van woensdag 6 t/m zondag 10 oktober vindt de Kampeer & Caravan Jaarbeurs plaats in Jaarbeurs Utrecht. U vindt het team Van der Vliet Recreatie bij exposant Weinsberg. Hier vertellen wij u graag meer over onze Weinsberg-caravans en helpen wij u verder met al uw kampeervragen. Zien we u daar? Lees meer over de kampeer & caravan jaarbeurs op de website. 

 

VAN DER VLIET RECREATIE

Lisserweg 40
2156 LC Weteringbrug

T 071-3312212
E info@vdvliet-recreatie.nl
W www.vdvliet-recreatie.nl

ALGEMENE OPENINGSTIJDEN

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

OPENINGSTIJDEN WERKPLAATS

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

* uitsluitend halen/brengen, geen technisch personeel aanwezig

NIEUWSBRIEF

ALGEMEEN

Algemene voorwaarden
Disclaimer

KVK: 86020862