De fijnste kampeeritems op een rijtje

Als u gaat kamperen wilt u het uzelf natuurlijk zo comfortabel mogelijk maken. Dat kan met deze handige kampeerproducten! We zetten onze favorieten voor u op een rijtje.

Luifel en zuignappen

Met een luifel kunt u in de schaduw zitten, maar een luifel beschermt u tegelijkertijd ook voor de regen. De stoere en stijlvolle Campooz Caravanning Trekking luifel past op de meeste caravans en is eenvoudig op te zetten.

Trekking luifel

Staat u met uw caravan op een harde ondergrond? Dan komt de MultiAnker 2.0 (€ 129) goed van pas! Dit is een set van 2 krachtige zuignappen waar u de luifelstaanders van uw cassetteluifel (Thule Omnistore 6300, 9200) in kunt bevestigen aan de wand van uw caravan of camper.

Een sfeervolle zithoek

Als u eenmaal een luifel of voortent heeft staan, wilt u er natuurlijk ook fijn in kunnen zitten. Met de Bo-Camp vlinderstoelen (€ 82,95) zit u diep en comfortabel. De stoel is handig mee te nemen en beschikt ook over een draagtas. Naast op de camping is de stoel ook geschikt voor thuis: zowel in de tuin als op het balkon en in huis.

Ook hebben we een stijlvolle vakkenkast van Bo-Camp (€ 39,95) in ons assortiment. Deze campingkast beschikt over 6 vakken welke naar wens te bevestigen en in te delen zijn. Eenvoudig om op te zetten én een leuk meubel voor bij uw kampeerplek.

Voeg alleen nog de industriële stormlantaarn van Bo-Camp (€ 19,95) toe aan uw kampeercollectie en u creëert een sfeervolle zithoek! Deze klassieke LED stormlantaarn heeft een handgreep en beschikt over een flame functie en verschillende standen. De lantaarn kan zowel staand als hangend gebruikt worden.

StoelVakkenkastStormlantaarn

Culinair genieten

Kamperen betekent echt niet dat u iedere dag macaroni of pannenkoeken moet eten. Met de Tristar Digitale Slowcooker (€ 49,95) kunt u gerechten gemakkelijk langzaam garen. Zo blijven gezonde voedingsstoffen bewaard en blijft uw vlees sappig. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tristar digitale slowcooker

Voor een avondje gezellig tafelen op de camping is de Tristar Pizza Festa (€ 69,95) zeker een aanrader. Met deze handgemaakte terracotta dome maakt u lekkere krokante pizza’s. U kunt wel met 4 personen genieten en samen mini pizza’s maken.

Tristar pizza festa

Verkoeling

We hopen natuurlijk op warme zomerdagen. Maar tijdens het kamperen is het ook fijn wat verkoeling op te zoeken. Dat kan met de Mestic Split Unit airco (€ 599). Deze airco is makkelijk vervoerbaar en houdt uw camper of caravan heerlijk verkoeld voor een goede nachtrust. De airco heeft 3 ventilatiestanden en een laag geluidsniveau van 53 dB.

Mestic airco

Meer tips voor verkoeling tijdens uw kampeervakantie? We hebben er nog 5 voor u klaar staan!

Meer informatie

Wilt u meer weten over bepaalde producten of ze beter bekijken? Kom langs in onze kampeerwinkel of bel 071-3312212! Onze medewerkers helpen u graag. En met deze kampeertips bent u helemaal klaar voor de zomer.

 

VAN DER VLIET RECREATIE

Lisserweg 40
2156 LC Weteringbrug

T 071-3312212
E info@vdvliet-recreatie.nl
W www.vdvliet-recreatie.nl

ALGEMENE OPENINGSTIJDEN

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

OPENINGSTIJDEN WERKPLAATS

1 april t/m 30 september:
Ma- vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

1 oktober t/m 30 maart:
Maandag: gesloten
Di – vrij: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur*
Zon- en feestdagen: gesloten

* uitsluitend halen/brengen, geen technisch personeel aanwezig

NIEUWSBRIEF

ALGEMEEN

Algemene voorwaarden
Disclaimer

KVK: 86020862